2011. április 6., szerda

Adó 1% a Byblos Alapítványnak!

Amint azt sokan tudják, 2008-ban létrejött a Byblos Alapítvány a Magyar Ókortudomány Támogatásáért, amelynek nem titkolt célja a fiatal tehetségek támogatása. Az eddigi két év során 2009-ben egy nemzetközi konferenciára (Commerce and Economy in Ancient Egypt), illetve a konferenciakötet 2010-es megjelentetésére futotta időnkből, erőnkből és forrásainkból (honlap).

Idén előszőr a Byblos Alapítvány fogadni tudja az szja civil szervezetek számára felajánlható 1 százalékát.

Hogy munkánkat folytatni tudjuk, és hogy a fiatal tehetségek valódi támogatást várhassanak Alapítványunktól, rendkívül hálásak lennénk, ha akár Önök, akár ismerőseik, családtagjaik nekünk ajánlaná adójának 1 százalékát.

A felajánlás vonzerejét növelendő, az adó egy százalékért cserébe az Alapítvány az érdeklődő olvasóknak (a készlet erejéig) ajándékba ad egy példányt a Commerce and Economy in Ancient Egypt c. konferencia konferenciakötetéből.

A Byblos Alapítvány adószáma: 18132283 - 1 - 41

Az egy százalékokból összegyűlt pénzből terveink szerint egyiptológiai ösztöndíjat fogunk nyújtani, amelynek részleteiről később tudunk tájékoztatást adni.

Szeretnénk kérni tehát Önöket, hogy adójuknak 1 százalékát ajánlják a Byblos Alapítványnak, illetve ha családtagjaik még nem döntöttek saját 1 százalékukról, beszéljék rá őket is, hogy támogassák az Alapítványt.

Előre is köszönjük
Hudecz András és Petrik Máté
Byblos Alapítvány

Nincsenek megjegyzések: