2008. október 28., kedd

Dissertationes 2009

A következő felhívást kaptuk az ELTE BTK Dékáni Hivatalából:
A Magyarországi Latinság Központ GeniaNet Kiadója pályázatot hirdet kutatók, PhD-hallgatók, oktatók publikálási lehetőségének elősegítésére. A pályázat célja jelentős tudományos eredményt felmutató, az oktatásban jól hasznosítható szakdolgozat/diákköri dolgozat/doktori disszertáció megjelentetése.
Pályázni lehet a humán tudományok körébe tartozó bármilyen témájú, 2006-2008 között írt és megvédett, eddig könyv formában még nem publikált kézirattal. A kiadó vállalja, hogy a három dolgozat típusból (szakdolgozat/diákköri dolgozat/doktori dolgozat) egyet-egyet (összesen hármat) megjelentet hálózati kiadványai „Dissertationes” sorozatában, igény esetén pedig hagyományos formában is.
A pályázat beadásának határideje: 2008. december 30. További információk a http://www.genianet.com/dissertatio_palyazat.rtf címen találhatók.

1 megjegyzés:

Simon Zsolt írta...

Ennek az égegyadta világon semmi értelme sincs. Az internetes publikálás semmit nem ér a bölcsészettudományban (nagyon kevés, szigorúan lektorált esetet kivéve, mint pl. a BMCR), kár az energiát belefeccölni.

NB. Én nem is értettem vele egyet, hogy feltegyük a blogra ezt a felhívást.