2013. szeptember 19., csütörtök

XI. MÓK - Konferenciafelhívás

Konferencia-felhívás

2014. május 22. és 24. között az ELTE Ókortudományi Intézete rendezi meg a XI. Magyar Ókortudományi Konferenciát Budapesten. A konferencia kiemelt témája: az ókortudomány mondanivalója a 21. századnak. Ehhez kapcsolódnak a plenáris előadások. 
A konferencia programja önállóan szerveződő szekciók anyagából tevődik össze. A szekció szervezője (elnöke) önállóan dönt arról, kit hív meg, illetve kit fogad be az általa szervezett szekcióba. A konferencia szervezőbizottsága csak arról kíván gondoskodni, hogy a szekciók száma és jellege híven tükrözze a magyar ókortudomány szakmai adottságait. Arra kérjük a résztvevőket, hogy a hasonló témával foglalkozó, esetleg hasonló módszertant követő csoportok először maguk tervezzék meg a programjukat. Később természetesen lehetőség nyílik egyéni, szekcióktól független jelentkezésekre is. Ebben az esetben, ha a tervezett előadás jól illeszkedik egy már meglevő szekció témájához, a szervezők javaslatot tesznek a meglévő szekció kibővítésére, ha új, korábban létező szekciókban nem tárgyalt témáról van szó, a szervezőbizottság vegyes tematikájú szekciót hoz létre. 
2013. november 15-ig várjuk a szekció-szervezők jelentkezését, majd január 15-ig a szekcióktól független egyéni jelentkezéseket a következő e-mail-címre: mok11 at btk.elte.hu. Ugyanezen a címen várjuk kérdéseiket és javaslataikat is.

A szervezőbizottság

Nincsenek megjegyzések: