2009. december 12., szombat

Papirológiai Kongresszus Genfben

2010. augusztus 16. és 21. között rendezik a 26. Nemzetközi Papirológiai Kongresszust Genfben. Angol, francia, német és olasz nyelveken lehet előadni, méghozzá három kategóriában: 20 perces előadás, 10 perces előadás vagy poszter prezentáció formájában (exposé, communication brève, poster). 2010. február 28-ig kell jelentkezni az előadáscímmel és egy 800-1000 karakteres absztrakttal. Ezen felül egy rövid CV csatolását is kérik a szervezők, a szekciók levezető-elnökei számára. (Okos gondolat!)
A pontosabb tematikáról, témakörökről, technikai információkról, regisztrációról, program-lehetőségekről és egyéb tudnivalókról a konferencia hivatalos honlapján olvashatunk részletesebben.

1 megjegyzés:

Egedi Barbara írta...

Számos rendezvényen tapasztaltam, hogy a levezető elnököknek halvány lila gőzük sincs, kit konferálnak éppen fel, és ez nem mindig az ő hibájuk, hiszen ha az előadó oda sem megy bemutatkozni, az elnök igazán tehetetlen az ügyben.
Megjegyzem olyat is tapasztaltunk már széphazánkban - nem is olyan régen - hogy az elnök csúnyán elkésett saját szekciójáról, majd össze-vissza beszélt az előadókról, és meg sem próbált kevésbé kellemetlenül viselkedni.
Az előre benyújtott rövid CV tehát mind az előadók, mind az elnökök életét megkönnyítheti, és előrelátóan megelőzi a fent említett szarvashibákat.